Potencianövelők és egyéb prémium étrend-kiegészítők férfiaknak

POTENCIANÖVELŐ TABLETTÁK:
VEVŐINK JELZÉSE ALAPJÁN KIVÁLÓ EREDMÉNNYEL

VÁLASZOLD MEG ŐSZINTÉN AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKET:

Szeretnéd megoldani a merevedési problémákat?

Szeretnél aggodalom nélkül szeretkezni a barátnőddel?

Szeretnél erőteljes merevedést elérni?

Szeretnéd a férfiasságodat megerősíteni?

Szeretnél hosszabb és élvezetesebb szeretkezést?

Ha bármelyik kérdésre a válaszod IGEN, akkor jó hírem van:

Az itt található potencianövelő készítmények segítettek az átmeneti merevedési zavarokon korábbi vevőink többségi véleménye alapján. Ők magabiztosan, nehézség nélkül fent tudták tartani az erekciót a szeretkezés alatt.

Potencianövelő készítmények a szeretkezés javítására

POTENCIANÖVELŐK A PERFECT PLAY KFT-TŐL

Stressz nélkül, felszabadultan élvezheted a szeretkezést
Az itt található potencianövelő tabletták több éve vannak a piacon, és igen keresett termékek. 30-60 perccel a szeretkezés előtt vegyél be egy potencianövelő tablettát bő folyadékkal.
 
Teljes mértékben hiszünk a potencianövelő készítményeinkben. Mi magunk is ezeket használjuk, és ugyanezen potencianövelő szereket ajánljuk rokonoknak és barátoknak is. Idősebb korban, enyhe cukorbetegség mellett is lehet használni ezen potencianövelő készítményeket. 2012. óta vagyunk a piacon, és több mint 20,000 elégedett ügyfél vásárolt már tőlünk.

Eddigi életem során csupán néhány terméknél éreztem azt, hogy valami igazán hasznos, valami komoly problémára nyújt megoldást elérhető áron. Az Önök által forgalmazott potencianövelők ilyenek.

Attila

A POTENCIAZAVAR NEM CSAK TÉGED ÉRINT

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy minden férfi életében előfordult már, vagy elő fog fordulni merevedési zavar. Ez természetes. Bár az idősebb korosztálynál gyakoribb a dolog, de egyáltalán nem ritka jelenség a fiatalabbak között sem. Számos oka lehet annak, hogy nem úgy működnek a dolgok a takaró alatt, mint ahogy elképzeltük. A modern életforma, a mozgás hiánya, az elégtelen táplálkozás, dohányzás és a stresszes munkakörnyezet mind hozzájárulhat a potenciazavar kialakulásához. Ráadásul a probléma a kor előrehaladtával csak fokozódhat.

A szexualitással kapcsolatos zavaroknak fizikai és lelki okai egyaránt lehetnek. Amikor fizikai okokról beszélünk, leggyakrabban a keringést károsító elváltozásokra, betegségekre gondolunk. Ilyenek például az érelmeszesedés, magas koleszterinszint, vesebetegségek, elhízás, cukorbetegség, drogfogyasztásból és túlzott alkoholfogyasztásból adódó idegrendszeri problémák. Olyan akadályok ezek, amiket csak hosszú idő alatt, tartós életmódváltással javíthatunk. Ellenkező esetben roppant módon megviselhetik a szexuális életedet, párkapcsolatodat.

Egy fiatalabb férfi is megtapasztalhatja a merevedési zavart. Ehhez elegendő egy stresszesebb időszak, depresszió vagy napjaink népbetegsége, a szorongás. Egy-két alkalom még nem jelent potenciazavart. A gond akkor van, amikor ez egy általános állapottá kezd válni, és szépen lassan feszültséget szül a párkapcsolatban is. Ez természetesen még tovább rontja a helyzetet.

De mégis, hogy szerezze vissza egy férfi az erejét és az önbizalmát, ha nem tud úgy teljesíteni az ágyban, ahogy szeretne? Ha a szervek működőképesek, de nincs meg a kellő libidó, hogy beindítsa a gépezetet, a férfi nemi szerv nem tud elég erős izgalmi állapotba kerülni. Ilyenkor érdemes lehet kipróbálni a természetes összetevőkből álló potencianövelő tablettáinkat.

Merevedési zavar: vajon mire gondolnak ilyenkor a nők?

A POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK FŐ FAJTÁI

Stressz nélkül, felszabadultan élvezheted a szeretkezést

AZONNALI HATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYEK

Ilyen például a Gentlemanus. Ezen készítményeket közvetlenül az együttlét előtti órában kell fogyasztani. Azoknak ajánlott, akiknél a potenciazavar időszakos, vagy szellemileg a szokásosnál megterhelőbb időszakot élnek. Esetleg hajlamosak rástresszelni az együttlétekre, és emiatt attól tartanak, hogy nem tudnak majd teljesíteni.

KÚRASZERŰEN ALKALMAZOTT POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK

Ezek a hatásuk kifejtéséhez folyamatos szedést igényelnek. Ezek inkább az immunrendszert támogatják. Azoknak ajánlott, akik nem azonnali merevedést akarnak elérni, hanem egy hosszútávú megoldást keresnek. Jó példa ilyen termékre az Alpha Man. Ez a készítmény segít a mindennapokban fittebbnek lenni, miközben erős immunerősítő hatással is bír.

Fentiekből kiderült számodra, hogy nem vagy egyedül a problémáddal. Megtudtad, hogy milyen tényezők okozhatnak potenciazavart. Illetve világossá vált, hogy milyen hatékony megoldások léteznek rá. A döntés a Te kezedben van.

RENDELJ MEGBÍZHATÓ
POTENCIANÖVELŐ SZEREK KÖZÜL 1-2 PERC ALATT ITT:

GENTLEMANUS: VEVŐINK ÁLTAL LEGJOBBAN KEDVELT TERMÉK

A Gentlemanus legfőbb előnye hogy nincs, vagy minimális a mellékhatása. Cukorbetegek és enyhébb szív- és érrendszeri problémával élők is szedhetik. Alkalmi potencianövelőnek is ezt ajánljuk. Alkalomszerűen 1 kapszulát javaslunk, de lehet felezni is. (1 dobozban 2 darab Gentlemanus kapszula található).

RENDELD MEG A GENTLEMANUS POTENCIANÖVELŐT ITT:

60 nap garancia

Nulla kockázat garancia a rendelésedre

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük a
rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

BIZTONSÁGOS ÉS LEGÁLIS
POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK

OETI

A weboldalon feltüntetett potencianövelők fogyasztása biztonságos. Minden termékünk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény. HACCP minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk a potencianövelő szerek magas minőségének fenntartására.

Férfiak ezreit tartja távol az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzus. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Könnyen és gyorsan megrendelheted itt a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő szereket. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád.

MEGBÍZHATSZ BENNÜNK

oéti_icon

100% legális, OÉTI által bevizsgált termékek

nav_icon

Szereplünk a “NAV tiszta cégek” listán

segitseg_icon

Többezer férfinak segítettünk már

ora_icon

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk

gari_icon

Piacvezető Nulla kockázat garancia

POTENCIANÖVELŐ SZEREK
A FELHŐTLEN SZERETKEZÉSÉRT!

POTENCIANÖVELŐ SZEREK AMIKET ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI

Bár az erekciós, vagy potenciazavar az életkor előrehaladtával egyre jellemzőbb, nem kell, hogy ezzel együtt élj. Termékeinknek köszönhetően cukorbetegek, enyhe vérnyomás problémások és idősebb férfiak is kipróbálhatják. Több ezer férfinél beváltak ezen termékeink.

Az itt található potencianövelő szerek használata könnyű, gyors és biztonságos. Azonnal meg tudod rendelni bármelyiket, és akár már másnap használhatod a termékeket. Érdemes a nagyobb csomagokból rendelned, ugyanis a szállítás ezek esetében ingyenes. Nézd meg potencianövelő tablettákat és válaszd ki a Neked megfelelőt.

Potencianövelők a felhőtlen szeretkezésért

11 JÓ ÉRV, HOGY MIÉRT TŐLÜNK RENDELJ
POTENCIANÖVELŐ TABLETTÁK KÖZÜL:

1. Egyedülálló garancia az eredetiségre:

Írásos garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott Gentlemanus kapszula 100%-ban engedélyezett és legális Magyarországon.

2. Lenyűgöző hatású potencianövelők:

Több mint 300 darab pozitív – 4-5 csillag közötti – vélemény érkezett potencianövelő szereinkre (csak az Árukereső oldalon). Büszkék vagyunk, hogy termékeink ennyire népszerűek vásárlóink között.

3. Az egészség az első:

Kizárólag egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező étrend-kiegészítő termékekkel foglalkozunk. Mint minden termékünknél, így a Gentlemanus kapszula esetében is feltüntetünk az összetevőket és a lehetséges mellékhatás információkat.

Saját minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk a termékeink kifogástalan színvonalának fenntartására.

Biró László ügyvezető igazgató
100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk az összes termékünkre – Biró László, ügyvezető, Perfect Play Kft.

4. 2012. óta a piacon: állandóság és megbízhatóság

Hosszú távra tervezünk. Megbízhatsz bennünk, vállaljuk magunkat és cégünket is. A Perfect Play Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Minden hatóság felé biztosítottak a megfeleléseink. Fent vagyunk a NAV honlapján a „tiszta cégek” között.

Udvarias, korrekt és kölcsönös tiszteletre épülő kapcsolatokban hiszünk az üzleti- és a magánéletben egyaránt.

5. Kiemelkedő szakértelem

Összesen 7 különböző kategóriában 50+ cikket, blogot és wikipedia bejegyzést publikáltunk. Két, szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Tipp: Iratkozz fel a vásárlással egy időben hírleveleinkre is, és rengeteg hasznos tanácsot kapsz majd tőlünk.

6. Több mint 10,000 elégedett vásárló:

Cégünk tisztaságot és korrektséget hozott a potencianövelő szerek piacára. Elégedett férfi ügyfeleink száma meghaladja a 10,000-et. Minden apró részletet megtalálsz nálunk a Szállításról és Gyakori kérdésekről egyaránt.

7. Villámgyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a csomag. Ha tőlünk rendelsz, akkor sok időt és vesződséget takarítasz meg. Így nem kell orvosnál várakoznod, illetve pironkodnod receptek felíratásával. Nem kell a patikába rohangálnod, és ott sorban állni.

Válogass kedvedre a többféle gyors, biztonságos és diszkrét fizetési illetve szállítási módszer közül. 16,000 Ft feletti rendelésnél a kiszállításunk minden esetben ingyenes. Nagyobb csomagoknál pedig még ajándék dobozok is járnak Neked.

8. Maximális diszkréció a csomagolás terén

Nem kell aggódnod: senki sem tudja meg, hogy mi van a csomagban. Csomagolásunk teljesen diszkrét, borítékjaink béleltek, nem kitapinthatóak. Semmi sem utal a csomag tartalmára, erre különösen figyelünk.

Cégünk neve, a Perfect Play Kft. nem szerepel már feladóként sem a csomagon. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomag, és kikövetkeztetni, hogy mit tartalmaz.

9. Hűségprogram különleges ajándékokkal

Balatoni vitorlázást, ajándék potencianövelőket, immunerősítő termékeket és a „Hogyan legyél tökéletes szerető” c. könyvet is ajándékba adjuk Hűségprogramunk keretében. Már az első rendelésedtől automatikusan részt veszel Hűségprogramunkban, és az ajándékokat is automatikusan küldjük. Semmilyen gondod, illetve plusz teendőd nincs ezzel.

Kizárólag a Perfect Play Kft.-nél érhetőek el a Hűségprogramhoz kapcsolódó szuper ajándékok. Tehát már csak ezért is érdemes tőlünk rendelned.

10. Kiváló 5*-os ügyfélszolgálat:

Az a célunk, hogy maradéktalanul elégedett és boldog legyél, hogy bennünket választottál. Mindezidáig 712 ügyfél visszajelző kérdőívet töltöttek ki vásárlóink. Ezek alapján maximális 5*-os értékelést kaptunk gyorsaság, segítőkészség és rugalmasság terén. Mindenben segíteni fogunk Neked.

„Csak azért írok Önnek, hogy megköszönjem a múlt hétvégi kézbesítést. Pénteken rendeltem, szombatra már itt volt, pedig hétfőt vártam.

Azt gondolom, hogy olyan szintű szolgáltatást nyújt, ami kiemelkedő. Abszolút ügyfélközpontú, az egyéni igényeket maradéktalanul szem előtt tartó szolgáltatást. Gratulálok hozzá és további jó munkát kívánok!” – István

11. Felülmúlhatatlan 60 napos pénzvisszafizetési garancia

Hogyha bármilyen kifogásod van, akkor 60 napig kérdés nélkül visszafizetjük a rendelésed összegét a teljes postaköltséggel együtt. A “Nulla Kockázat Garanciával” kiemelkedően erős garanciát vállalunk a piacon. Nyugodtan tegyél próbát a rendeléssel!

potencianövelő csomag

Tipp a diszkrét rendeléséhez és csomagátvételhez:

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Esetleg próbáld ki az újabb szállítási módokat, és rendelj MOL kútra (0-24 órában átveheted a csomagodat). Vagy rendelj Posta csomagautomatába, itt még a borravalóval sem kell vesződnöd. Legújabb átvételi lehetőség a több száz Coop üzlet Magyarország egész területén: akár a bevásárlással egyidőben, kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat a Coop üzletekben.

MI A SÜTI?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

HOGYAN TÖRÖLHETŐK A SÜTIK?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A POTENCIANOVELO-SZEREK.HU WEBOLDALON HASZNÁLT SÜTIK LISTÁJA

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

KategóriaCélÉlettartam1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütikA bejelentkezési állapot kezeléseMunkamenet cookie1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütikA felkeresési forgalom támogatásaMunkamenet cookie1. fél cookie
Teljesítmény sütikA weboldal látogatottságának követéseMunkamenet és állandó sütik3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.

Kattintson a Google Analytics követőkód engedélyezéséhez / letiltásához.         

Kattintson a Google Betűtípusok engedélyezéséhez / letiltására.                         
 
Kattintson a videó beágyazásának engedélyezéséhez / letiltásához.                   

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.